Hop til indhold

Første opvarmning

25. februar 2010

Under opvarmning:

Jeg startede med en kort introduktion til mit mini projekt. Ved at aktivere højre hjernehalvdel gennem øvelserne bevægelsestegning og blindtegning, kan jeg så opnå mere ro og koncentration, når vi efterfølgende bevæger os over i den ventre hjernehalvdel for at regne og tænke matematik?

Jeg forklarede bevægelsestegningen (7 stk), også kaldt krusseduller tegning. Det var lidt skørt at introducere det ved at tegne på det papir, jeg havde i hånden. Jeg tror ikke alle kunne se min tegning, og de fik sikkert ikke hel fat i, hvad de skulle. Alligevel resulterede det i nogle skønne krusseduller og cirkler! Vi sluttede af med blindtegninger (2 stk). Desværre kom nogle haltende ind under opvarmningen, men de fandt hurtigt en plads og fik papir og grafitstift i hånden. Der var en dejlig ro og koncentration under blindtegningen!

Da jeg selv stod model, fik jeg ikke tid til at komme rundt til hver enkelt og give nogle kommentarer til deres tegninger. Ud fra opstillingen af bordene kunne jeg også se, at det ville være umuligt at komme rundt til alle.

Timen starter

Jeg mærker ikke nogen speciel ændring eller koncentration. En ganske almindelig god time.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: